GRADSKI ODJELI
Rezultati glasanja OCD u procesu izbora predstavnika organizacija civilnog društva Grada Mostara
26.04.2022
7:00

Rezultati glasanja OCD u procesu izbora predstavnika organizacija civilnog društva sa područja grada Mostara za učešće u Evaluacionoj komisiji u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD2) na području grada Mostara

Poziv organizacijama civilnog društva (OCD) koje djeluju na području grada Mostara da učestvuju u glasanju za izbor člana evaluacione komisije ispred organizacija civilnog društva, a u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području grada Mostara, bio je otvoren 21. do 25. aprila/travnja 2022. godine do 12.00 sati.

U navedenom periodu OCD su mogle glasati za jednog od dva prijavljena kandidata g. Vladimira Ćorića iz Omladinskog kulturnog centra Abrašević ili gđu. Arletu Ćehić iz udruge Let.ba.

Pregled pristiglih glasova:

Redni broj Ime i prezime kandidata Naziv OCD koje je glasalo
1. g. Vladimir Ćorić                                    1. Local Democracy Agency – LDA Mostar
2. Inicijativa građanki/građana Mostara
3. Centar za psihološku podršku „Sensus“
2. Gđa. Arleta Ćehić                                    Nije bilo pristiglih glasova

Nakon završenog procesa glasanja, kandidat g. Vladimir Ćorić je izabrana sa 3 glasa OCD-a za predstavnika OCD sa područja grada Mostara koji će učestvovati u radu Evaluacione komisije.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram