GRADSKI ODJELI
Bijelo Polje ugostilo drugu sesiju 'Razgovora s mladima Mostara'
22.02.2024
12:14

Druga sesija 'Razgovora s mladima Mostara' održana je u srijedu večer u Domu kulture Bijelo Polje na kojoj su prisutni izrazili važnost sudjelovanja mladih u izradi strateškog dokumenta koji će pokazati koje su to prepreke i izazovi s kojima se mladi susreću.

Druženje s mladima je otvorio bivši predsjednik Vijeća mladih Grada Mostara Mirza Lalić, koji je pozdravio prisutne i naglasio važnost izrade Strategije za mlade. U uvodnim riječima, istaknuo je svoje iskustvo u društvenom aktivizmu, naglašavajući značaj angažmana mladih u procesu donošenja odluka u lokalnoj zajednici.

Sara Kazazić, predsjednica Vijeća mladih Grada Mostara, uputila je poziv mladima da se aktivno uključe u dijalog i participiraju u procesima donošenja odluka. Istaknula je važnost zajedničkog rada mladih i donositelja odluka kako bi se poboljšao položaj mladih u gradu.

Prisutnima se obratila i službenica za mlade Grada Mostara te je uz detaljnu prezentaciju o procesu izrade Strategije za mlade pozvala sve prisutne da aktivno sudjeluju u procesu njenog donošenja kroz ispunjavanje anketnog upitnika, ali i kroz dijaloške platforme koje Grad Mostar organizira u procesu izrade ovog strateškog dokumenta.

Druženje sa mladima Mostara dio je inicijative Razgovora sa mladima Mostara, koja se sprovodi u cilju izrade Strategije za mlade Grada Mostara. Ovo druženje u Bijelom Polju drugo je od četiri planirana susreta sa mladima Mostara, koje organizira Grad Mostar u suradnji s Povjerenstvom za mlade Gradskog vijeća i Vijećem mladih Grada Mostara.

Za dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti putem e-mail adrese: [email protected].

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram