GRADSKI ODJELI
'Dijalog sa mladima' poziva mlade Mostara na druženje
22.03.2024
12:52

Sa zadovoljstvom najavljujemo motivacijski govor za mlade u Gradu Mostaru, koji će se održati u četvrtak, 28. 3. 2024. godine sa početkom u 10:30 h u Gradskoj vijećnici Grada Mostara, na adresi Hrvatskih branitelja br. 2.

U sklopu projekta ReLOaD2, koji financira Europska unija, a sprovodi UNDP BiH, profesor Kasim Tatić će vas nasmijati, inspirirati i potaknuti na razmišljanje kroz svoj jedinstveni pristup i govor.

Motivacioni govor se održava u okviru platforme “Dijalog za mlade", koja pruža mladima priliku da identificiraju potrebe, izazove i neiskorištene potencijale, te da zajednički predlože inicijative za unapređenje kvalitete života u našoj lokalnoj zajednici.

Nadamo se da ćete vašim dolaskom dati sebi priliku da poslušate inspirativne priče našeg govornika, otvorite vidike, ali i najvažnije - pronađete dodatnu motivaciju za rad na sebi i uključivanje u društveni aktivizam u lokalnoj zajednici.

Prijaviti se možete putem obrasca - Prijava na učešće u motivacionim govorima (google.com)

 

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram