GRADSKI ODJELI
Europski tjedan mobilnosti: U utorak besplatan javni prijevoz u Mostaru
19.09.2022
13:06

Grad Mostar po prvi put je formalno registriran na stranici European mobility week (Europski tjedan mobilnosti), te će u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara i brojnim udruženjima i organizacijama sudjelovati u pripremama brojnih aktivnosti na temu održive mobilnosti.

Europski tjedan mobilnosti je europska inicijativa nastala s ciljem poticanja malih i velikih gradova na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava i pozivanje ljudi da iskušaju alternative vožnji automobilom.

Europski tjedan mobilnosti održava se svake godine u periodu od 16. do 22. rujna/septembra.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti u Mostaru u utorak 20.9. je dan besplatnog javnog prijevoza. Cijeli dan unutar gradskog područja, Mostar bus d.o.o. omogućio je besplatan javni prijevoz.

Tijekom dana također je organiziran izlet srednjoškolaca Srednje građevinske škole Željeznicama FBiH na relaciji Mostar – Čapljina, te izlet za sve na Hum u organizaciji HPD Prenj 1933. Mostar s polaskom u 17 sati ispred I. OŠ Antuna Branka Šimića.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram