GRADSKI ODJELI
Grad Mostar osudio vandalski čin na HUB galeriji
05.08.2022
13:54

Povodom najnovijeg vandalskog čina na HUB galeriji u središtu grada, Ured gradonačelnika Grada Mostara upućuje riječi osude ispisivanja grafita neprimjerenog sadržaja.

Osuđujemo sve pokušaje pojedinaca ili organiziranih skupina čije djelovanje dovodi do narušavanja javnog reda i mira, ali i pokušaja stavljanja Mostara u negativni kontekst te mogućeg pokušaja podizanja nacionalnih tenzija.

Od pripadnika MUP-a očekujemo da nakon što se napravi očevid u konačnici otkriju i kazne počinitelji.

Ovim putem želimo poslati i jasnu poruku da se ovakve stvari neće tolerirati i ne trebaju se događati, a tko god ih činio i iz kojih pobuda, neće postići svoj cilj.

Grad Mostar čini već i činit će u idućem razdoblju dodatne aktivnosti na prevenciji ovakvih događaja. U tu svrhu u proračunu su osigurana sredstva kako za održavanje tako i za nabavku sustava video nadzora na prostoru grada, a što će podići razinu sigurnosti i prevenirati ovakve vandalske ispade.

Gradska uprava Mostara

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram