GRADSKI ODJELI
Grad Mostar podržava sve pojedince i organizacije koje nastoje poboljšati kulturni sadržaj
16.09.2022
13:06

Grad Mostar dužan je pojasniti situaciju oko uklanjanja skulptura sa zgrade preko puta Narodnog pozorišta Mostar.

Naime, skulpture su postavljene u sklopu Street Arts Festivala na privatni objekt i vlasnik objekta je potom iste uklonio. Također je važno naglasiti kako u uklanjanju skulptura nisu sudjelovale službe Grada Mostara.

Grad Mostar još jednom želi zahvaliti svim umjetnicima koji su sudjelovali u Street Arts Festivalu i obogatili naš grad vrijednim galerijama na otvorenom.

Podsjećamo, kako je Street Arts Festival podržao i gradonačelnik dr. Mario Kordić koji je tom prilikom pozdravio sve napore pojedinaca i organizacija koje nastoje poboljšati kulturni sadržaj u Mostaru.

"Organizatorima poručujem da imaju punu podršku Grada. Idemo oslikati Mostar da nam bude lijep, šaren, pun murala, slika i pozitivnih poruka. S organizatorima sam također razgovarao o tome gdje bi možda našli nekakav prostor koji bi bio u stalnoj postavci gdje bi se mladi ljudi družili i pokazivali svoje kreativne sposobnosti“, kazao je Kordić.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram