GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić se sastao s veleposlanikom Republike Irske
25.05.2023
10:07

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić primio je danas u Gradskoj vijećnici veleposlanika Republike Irske za Bosnu i Hercegovini sa sjedištem u Sloveniji Adriana Farrella.

Veleposlanik Irske u Mostar je stigao u srijedu zrakoplovom Croatia Airlinesa, te je istaknuo zadovoljstvo činjenicom kako je Mostar preko Zagreba povezan s cijelom Europom. On je također istaknuo veliki turistički potencijal koji imaju Mostar i Hercegovina i kako se isti može razviti poboljšanjem prometne infrastrukture i promocijom najljepših destinacija.

Gradonačelnik Kordić je naglasio kako su u proteklom razdoblju pokrenuti brojni procesi i infrastrukturni projekti, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života svih građana Mostara. Također je naveo kako mladi ljudi koji su se uključili u društvene procese mogu doprinijeti razvoju gospodarstva i dodatno približiti Bosnu i Hercegovinu Europskoj uniji.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram