GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić: S velikom tugom i žaljenjem primili smo vijest o tragičnom gubitku velikog broja života
07.02.2023
8:14

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić uputio je brzojav sućuti generalnom konzulu Republike Turske u Mostaru Yasaru Ergunu.

"U povodu katastrofalnih potresa u Vašoj domovini Turskoj, ovim putem u ime Gradske uprave Mostara i moje osobno, primite iskrene i duboke izraze sućuti.

S velikom tugom i žaljenjem smo primili vijest o tragičnom gubitku velikog broja života i tisućama ozlijeđenih u potresima koji su pogodili južni dio Turske i susjedne Vam Sirije.

Stoga Vas molim prenesite izraze najiskrenijeg žaljenja obiteljima onih koji su izgubili živote u ovoj strašnoj tragediji. Naše i moje misli i molitve su s vašim narodom, posebno onima koji su izgubili svoje članove obitelji ili se za njima još uvijek traga.

Građani Mostara suosjećaju s njima u ovim teškim trenucima.

Vaša zemlja se pokazala prijateljem Mostara nakon ratnih događanja u Bosni i Hercegovini. Bili ste uz nas i pomagali, kako i priliči prijateljima. Ja kao gradonačelnik Mostara osobno i cijeli Grad Mostar stojimo Vam na raspolaganju za svu eventualnu pomoć koju Vam možemo u ovom trenutcima pružiti".

S poštovanjem !

Dr. Mario Kordić
Gradonačelnik Mostara

 

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram