GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić upriličio prijem za HKK Mostar
16.05.2024
9:47

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić upriličio je prijem za košarkaše, stručni stožer i upravu Hrvatskog košarkaškog kluba Mostar.

Tom prilikom Kordić je čestitao HKK Mostar na osvajanju Lige KS Herceg – Bosne i plasmanu u Prvu ligu Bosne i Hercegovine.

Novi bh. prvoligaš osnovan je 2016. godine kao Škola košarke Pepi Sport, a od ožujka ove godine nosi naziv HKK Mostar. Pokretač ovoga projekta je bivši profesionalni košarkaš Petar Dujmović Pepi, a cilj je stvoriti kvalitetne uvjete za razvoj mladih talentiranih košarkaša.

Na današnjem prijemu Dujmović se zahvalio gradonačelniku Kordiću na potpori u radu kluba, naglasivši kako je ulaganje u mlade najbolja investicija za budućnost.

Gradonačelnik Kordić je naglasio kako će i dalje nastaviti podržavati HKK Mostar, kao i ostale sportske kolektive koji promoviraju pozitivne vrijednosti u našem društvu.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram