GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić upriličio prijem za HNK Kruševo
01.07.2024
14:36

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijem za nogometaše, stručni stožer i upravu Hrvatskog nogometnog kluba Kruševo.

Tom prigodom gradonačelnik je čestitao HNK Kruševo na osvajanju prvog mjesta u Drugoj ligi Federacije, skupina jug, kao i u ostvarenom iskoraku u svim segmentima rada u klubu.

Iz kluba su ovom prigodom upoznali gradonačelnika s planovima za reorganizaciju omladinske škole kojoj će biti posvećena maksimalna pozornost kako bi mladi nogometaši imali odgovarajuće uvjete za kvalitetan razvoj, a za sve to potrebna je i potpora grada i zajednice.

Predsjednik HNK Kruševo Tihomir Čule naglasio je kako klub u sljedećoj sezoni želi napraviti dodatni iskorak sa seniorskom ekipom i pokušati izboriti plasman u Prvu ligu Federacije.

Naglasio je kako stoga žele i očekuju bolji odnos krovne nogometne organizacije jer uz HŠK Zrinjski i FK Velež, HNK Kruševo je treći nogometni klub u Mostaru. Zahvalio gradonačelniku na današnjem prijemu i pozvao ga da posjeti utakmice HNK Kruševo i svjedoči kontinuiranom rastu ovoga sportskog kluba.

Gradonačelnik Kordić istaknuo je kako su postignuti rezultati i entuzijazam čelnih ljudi kluba pokazatelj i za ostale sportske klubove na koji način kroz sport promovirati pozitivne vrijednosti.

Obećao je i snažniju potporu i Grada Mostara, jer uspjesi kluba na to obvezuju. Podvukao je i potrebu da se utemelji Sportski savez na razini HNŽ te da se i unutar Sportskog saveza Grada Mostara izrade pravedniji kriterije raspodjele značajnih sredstava koje izdvaja Grad Mostar, a koji će poticati izvrsnost, uspjeh i rad.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram