GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Mostara s predstavnicima Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice
19.01.2023
14:12

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić primio je danas u Gradskoj vijećnici izaslanstvo Sajma Viroexpo 2023 u kojem su bili virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša i direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok, te predstavnike Gospodarske komore Federacije BiH, predsjednika Marka Šantića i stručnog suradnika Daria Planinića.

Bosna i Hercegovina bit će partner na 26. Viroexpu koji će biti održan od 17. do 19. veljače u Virovitici. Tijekom današnjeg sastanka razmijenjena su iskustva o realiziranim i projektima koji su u tijeku, te otvorene mogućnosti za međusobnu suradnju.

Posebno je istaknuta potreba za gospodarskom i turističkom suradnjom koja bi prema ocjeni svih sudionika sastanka trebala biti potvrđena potpisivanjem konkretnog sporazuma. Gradonačelnik Kordić pozvao je predstavnike Županije i Grada Virovitice na Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023. kako bi na istom dodatno unaprijedili odnose i potaknuli gospodarsku suradnju.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram