GRADSKI ODJELI
Javni poziv interesa za predlaganje zabavnog programa za Advent u Mostaru i doček Nove godine
04.10.2023
12:43

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru i doček Nove 2024. na otvorenom u razdoblju od 14. prosinca 2023. do 1. siječnja 2024. godine.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelja programa, kratki opis i strukturu programa te troškovnik. Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2023. i dočeka Nove 2024. godine, a s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače, u svojstvu producenata i organizatora događaja, odabrat će i podržati programe prema kriterijima kao što su kvaliteta, zanimljivost, uključivost s obzirom na spol/dob, cijena programa, izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu, raznolikost ponude, privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratni posjet manifestaciji, zastupljenost posebnih programa, reference i iskustva u provođenju istih ili sličnih programa, procjena kompetencije predlagača za uspješnu realizaciju programa, doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici grada, atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju te doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude Grada Mostara.

Rok za podnošenje prijave i dokumentacije za javni poziv traje 15 dana od dana objave javnog poziva. Javni poziv objavljen je na web-stranici Grada Mostara www.mostar.ba Sva dodatna objašnjenja o pojedinostima poziva mogu se dobiti putem elektroničke pošte [email protected].

Predlagači programa svoje prijave programa mogu podnijeti u elektroničkoj formi na adresu [email protected] te u predmetu navesti „Prijedlog programa – Advent u Mostaru i doček Nove 2024.“

S izabranim ponuđačem sklopit će se ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za Advent u Mostaru i doček Nove 2024. u Mostaru.

 

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram