GRADSKI ODJELI
Javni poziv za izbor partnera za sudjelovanje u projektu uvođenja Mostar Pass kartice
06.02.2023
14:03

Javni poziv za izbor partnera za sudjelovanje u projektu uvođenja Mostar Pass kartice.

PREDMET JAVNOG POZIVA

Predmet Javnog poziva je izbor partnera na projektu implementacije Mostar Pass kartice, koji vodi digitalizaciji turističkog sektora u Gradu Mostaru, a predstavlja potencijal za daljnji razvoj i unaprjeđenje turizma u gradu. Primarni cilj je povezati i promovirati sve dionike koji čine turističku djelatnost i centralizirati turističku ponudu uz uštedu vremena i novca. Na online platformi turistima će biti na raspolaganju Mostar Pass kartica, putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: popusti u hotelima, restoranima, trgovinama i obrtničkim radnjama, posjete muzejima, galerijama, kulturnim institucijama, sportskim i glazbenim manifestacijama i drugim atrakcijama Grada Mostara.

SUDJELOVANJE NA JAVNOM POZIVU

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz oblasti turizma i djelatnosti koje su naslonjene na turizam: ugostiteljstvo, uslužne i obrtničke djelatnosti.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Podnositelj prijave obvezan je dostaviti popunjen Obrazac za prijavu. Rok za podnošenje prijave je 7 dana od dana objavljivanja Javnog poziva. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 036/505 562.

NAČIN IZVRŠENJA USLUGA

Sa odabranim aplikantima u implementaciji Mostar Pass kartice zaključit će se ugovor za pružanje usluga na razdoblje od 1 (jedne) godine, bez financijskih obveza aplikanta.

NAČIN DOSTAVLJANJA PRIJAVA

U prilogu Javnog poziva nalazi se Obrazac prijave kojeg je potrebno dostaviti u zatvorenoj koverti, putem pošte ili putem protokola Grada Mostara s naznakom na koverti:

Grad Mostar
Adema Buća broj 19, 88000 Mostar
Sa naznakom „Prijava na Javni poziv za izbor partnera za učešće u projektu uvođenja
Mostar Pass kartice

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram