GRADSKI ODJELI
Javni poziv za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2022. i Doček Nove 2023.
18.10.2022
10:26

J A V N I  P O Z I V za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2022. i Doček Nove 2023. na otvorenom.

1. Predmet ovog Javnog poziva je iskaz interesa za zabavne programe (u daljnjem tekstu: Program) koji će se odvijati u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2022. i Doček Nove 2023. na otvorenom u razdoblju od 15.12.2022. do 02.01.2023. godine.

Programe želimo sukreirati uz sudjelovanje građana pa pozivamo ustanove, udruge i pojedince da predlože programe koji će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle i za izvođenje na otvorenom.

2. Prijedlozi Programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati sljedeće elemente:
- Naziv programa
- Nositelj/i programa
- Kratak opis i struktura programa
- Troškovnik programa.

3. Pravo podnošenja prijave na Javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine kao i inozemstva.

4. Sve prispjele prijedloge vrednovat će Odjel za društvene djelatnosti/Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2022. i Dočeka Nove 2023. godine, zajedno sa MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače u svojstvu producenata i organizatora događaja, odabrat će i podržati programe prema sljedećim kriterijima:
- Kvaliteta programa
- Zanimljivost programa
- Uključivost programa s obzirom na spol/dob
- Cijena programa
- Izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu
- Raznolikost ponude
- Privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratnu posjetu manifestaciji
- Zastupljenost posebnih programa
- Reference i iskustva u provedbi istih ili sličnih programa
- Procjena kompetencije predlagatelja za uspješnu realizaciju programa
- Doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici Grada,
- Atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju
- Doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude Grada Mostara

5. Rok za podnošenje prijave i dokumentacije za Javni poziv traje 15 dana od dana objave Javnog poziva. Javni poziv bit će objavljen na web stranici Grada Mostara. Sva dodatna pojašnjenja o pojedinostima Poziva mogu se dobiti putem elektronske pošte [email protected]

6. Predlagatelji programa svoje prijave Programa mogu podnijeti u elektronskoj formi na adresu [email protected], te u predmetu navesti „Prijedlog programa - Advent u Mostaru 2022. i Doček nove 2023“.

7. Sa izabranim ponuditeljem sklopiti će se Ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za Advent u Mostaru 2022. i Doček Nove 2023. Mostaru.

GRADONAČELNIK
Mario Kordić

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram