GRADSKI ODJELI
Kordić čestitao Svjetski dan učitelja
05.10.2022
7:26

Cijenjene učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori !

Svaki puta, a posebice na današnji dan, treba isticati činjenicu kako je vaše zanimanje važan, plemenit i nadasve odgovoran poziv. Jer svojim svakodnevnim ustrajnim i predanim radom u generacije učenica i učenika prenosite svoje znanje i iskustvo te svoje nastojanje usaditi im ljubav prema učenju, radu i poštenju.

Stoga je vaš doprinos, koji svakodnevno dajete u odgoju i obrazovanju svih dosadašnjih i budućih generacija, neprocjenjivo važan.

S naše strane nastojimo osigurati školama, vama i svakoj učenici i učeniku, što je moguće kvalitetnije uvjete rada i učenja. Nastavljamo ulagati značajna sredstva u izgradnju novih školskih objekata i sportskih dvorana kao i u opremanje i uređenje postojećih, a sve kako bi postigli što je moguće bolje pedagoške standarde.

Svima vama čestitam ovaj dan i želim puno uspjeha i zadovoljstva u obavljanju vaše plemenite zadaće, te da ustrajete i budete potpora svojim učenicima i učenicima u njihovu obrazovanju i odgoju, a time i društva u cjelini.

Dr. Mario Kordić
Gradonačelnik

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram