GRADSKI ODJELI
Mostar uz spektakularan vatromet i Željka Joksimovića ušao u 2024. godinu
01.01.2024
7:03

Regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović uveo je Mostarce i desetke tisuća gostiju u Novu 2024. godinu sa svojim novim hitom, a njegovim novogodišnjim poklonom publici- „1000 žena“. Točno u ponoć na pozornicu se pridružio i gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić sa svojim savjetnikom Marinom Čuljkom.

Uz prizor spektakularnog vatrometa i zajedničku zdravicu, sugrađanima i gostima, zaželio je sve najljepše u 2024. godini.

„Puno zdravlja, sreće, veselja, svega onoga što želite sebi, želim i ja vama. Dopustite mi jedan mali luksuz da podijelim s vama šta je moja želja u 2024. Naime, želim svima nama koji volimo ovaj grad, a beskrajno ga volimo, da ovaj grad bude grad sreće, veselja, suživota, tolerancije i upravo ovo što večeras živimo sa svima, želim da to bude svakodnevnica. Želim da ovaj grad rješava probleme u dijalogu, na način da pametni ljudi sa znanjem i marljivim radom rješavaju probleme ovog grada. Nadam se da ćete svi zajedno sa mnom biti svjedoci te priče i da ćete mi pomoći da ostvarimo sve želje ovog grada, da Mostar bude za primjer i uzor svim gradovima svijeta“, kazao je dr. Kordić.

Doček Nove godine odvijao se na pozornici uz Šetalište Nikole Šubića Zrinskog.

Program je pod voditeljskom palicom Bojana Beribake, glumca dubrovačkog Kazališta Marin Držić, započeo u 20 sati uz hitove DJ Mayera, nakon čega je atmosferu zagrijavala širokobriješka mlada pjevačica Antoniette Čerkez.

Vrhunac večeri bio je nastup Željka Joksimovića u čijim je hitovima publika uživala do jedan sat nakon ponoći.

Ovim dočekom Mostar je potvrdio status najpoželjnije destinacije kojoj teži posljednje tri godine.

Generalni pokrovitelj Javnog dočeka Nove godine u Mostaru je NLB banka koja je prepoznala važnost kulturnih događaja te je posvećena inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti BIH.

"U NLB Banci uvijek ističemo da je ova regija naš dom i da želimo dati svoj doprinos napretku lokalnih zajednica kroz različite vrste suradnje. Prepoznali smo snažan iskorak Grada Mostara kada su u pitanju zimske manifestacije, koje nude zabavni, ugostiteljski, a samim tim i turistički sadržaj. Zbog toga nam je iznimno drago da smo pružili podršku kao generalni sponzor Javnog dočeka Nove godine i koncerta Željka Joksimovića i da smo zajedno sa Gradom postali organizator i kreator pozitivnog ambijenta u cijeloj mostarskoj regiji.
Vjerujem da smo sada dobili odličnu priliku da pokažemo da smo sastavni dio okruženja u kojem djelujemo.", izjavio je Luka Šakić, direktor podružnice Mostar NLB Banke d.d., Sarajevo.

Program se nastavlja i večeras reprizom dočeka Nove godine u kojoj će publiku zabavljati poznati mostarski pjevač Ivo Jurić uz pratnju benda Zadnja šansa, a prije njega od 20 sati nastupit će grupa Gabriel.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram