GRADSKI ODJELI
Mozart mališani priređuju spektakl u parku
21.06.2022
6:32

U parku Zrinjevac 21.6.2022. god. u 20h održat će se po prvi put koncert Mozart mališana i gostiju, povodom Svjetskog dana glazbe. Na koncertu će sudjelovati preko 140 izvođača uključujući dječji orkestar, ansamble i pjevače. Mladi glazbenici izvest će najpopularnije dječje pjesme čije aranžmane potpisuje profesor i dirigent Filip Milošević, unuk poznatog dirigenta pok. Ivice Svetinovića.

Mladi dirigent koji nastavlja stopama svog pokojnog djeda ostavio je već značajan trag na glazbenom polju Bosne i Hercegovine.

Na koncertu nastupaju:
➢ Mala škola glazbe
➢ Glazbena škola Ivana pl. Zajca iz Mostara
➢ Glazbeni vrtić Posušje

Program su osmislile i pripremile profesorice Ivana Filipović, Marija Polić, Ivana Kolakušić i Brigita Baćak, koje inače aktivno djeluju na kulturom području grada Mostara.

Za vrhunski ugođaj pobrinut će se ekipa Pro Stagea koji će izvesti postavku bine, ozvučenje i rasvjetu, a u tijeku koncerta posjetitelji će moći uživati u emitiranju programa rada Male škole glazbe. Obzirom da ćemo ovim koncertom pozdraviti i prvi dan ljeta, pozivamo sve naše posjetitelje na jedno lijepo ugodno glazbeno druženje u parku.

Organizatori koncerta su Udruga za promicanje umjetnosti i kulture „MozART“.

Koncert se održava po pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a i Grada Mostara. Ulaz je besplatan.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram