GRADSKI ODJELI
Oglas za prijem mlade osobe u Gradsku upravu Grada Mostara
29.03.2023
7:51

Grad Mostar je uspješno realizirao aktivnosti u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu2 (ReLOaD2), koji financira Evropska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini.

U potpisanom pismu o suradnji Grada Mostara i ReLOaD2 projekta od 01.09.2021. godine, navedeno je da će se raditi na unapređenju položaja mladih putem javnih poziva za omladinske organizacije i identificiranju omladinskih lidera u zajednici te da će se pružiti financijska podrška za angažman jedne mlade osobe koja bi radila na poslovima suradnje sa organizacijama civilnog društva i omladinskim organizacijama i na taj način unaprijedila vlastita znanja i vještine.

U skladu s navedenim ReLOaD2 projekt želi angažirati mladu osobu u Gradskoj upravi Grada Mostara i taj angažman realizira se posredstvom organizacije Volonteri Ujedinjenih nacija (eng. United Nations Volunteers -UNV) i to na puno radno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci.

S tim u vezi objavljujemo Oglas za prijem mlade osobe u Gradsku upravu koji traje od 29.3.2023. do 19.4.2023. godine.

Oglas se nalazi u priloženom dokumentu, a prijave za oglas potrebno je da dostavite slijedeće dokumente putem e-mail na adresu [email protected] najkasnije do 19. aprila 2023. godine.

 

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram