GRADSKI ODJELI
Počeli radovi na ll fazi sanacije Ulice kralja Petra Krešimira IV
25.01.2024
8:08

Danas su počeli radovi na II fazi projekta: Sanacija Ulice kralja Petra Krešimira IV. u dužini cc 136 metara.

U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje. Kako je već ranije izvijestio izvođač radova HP Investing d.o.o. Mostar zbog izvođenja tih radova u potpunosti je obustavljen promet u ulici KPK IV.

Tijekom radova izvođač je osigurao alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoć iz Mostara i drugih općina i gradova koji dolaze u SKB Mostar, kao i sva druga vozila, oblizanim putovima mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

Tako je promet vozila prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka - Blajburških žrtava - Treće cimske bojne - Ulica dr. Petra Rizza.

Prvog i drugog dana početka radova, četvrtak i petak, pripadnici PU Mostar od 07:30 sati do 9,30 sati, kao i od 14:30 do 16:30, reguliraju promet na lokaciji kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski, u cilju preusmjeravanja prometa prema SKB Mostar alternativnom rutom.

Rok završetka I faze je do konca veljače. Rok završetka druge faze je 60 dana.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram