GRADSKI ODJELI
Polaganje prvog sloja asfalta u Ulici kralja Petra Krešimira lV
12.01.2024
7:31

Radovi na prvoj fazi sanacije Ulice kralja Petra Krešimira lV, koji se izvode od križanja s ulicom Kralja Tomislava do križanja s ulicom ispod Gradskog stadiona pod Bijelim Brijegom, unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama kao i dijelom nepredviđenim radovima koji su se morali izvesti u proteklom razdoblju, dijelom su privredni kraju.

Kako je izvijestio izvođač radova HP Investing d.o.o Mostar, nakon pripreme tampona, danas su započeli radovi na ugradnji prvog sloja asfalta. Drugi sloj asfalta radit će se kada se završi i druga faza, odnosno kada svi radovi budu završeni i položi prvi sloj asfalta, onda će uslijediti polaganje drugog habajućeg sloja asfalta na cijeloj dionici koja je bila predmet sanacije.

I ovom prilikom podsjećamo sve one koji prometuje prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, tijekom izvođenja radova izvođač je osigurao alternativni režim prometa, kako bi sva vozila hitne pomoć kako iz Mostara i svih drugih gradova koji dolaze u SKB Mostar, ali i sva druga vozila, oblizanim putovima nesmetano došla do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada. U I fazi radovi se izvode od križanja s ulicom Kralja Tomislava do križanja s ulicom ispod Gradskog stadiona pod Bijelim Brijegom u dužini od cca 251m. Promet za Bijeli Brijeg se preusmjerava na ulicu ispod Stadiona.

Vrijednost cjelokupnog projekta l i ll faze sanacije iznosi oko 935 000 KM, a završetak radova u l fazi na prometnici predviđen je do konca ove godine.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram