GRADSKI ODJELI
Poziv organizacijama civilnog društva za sudjelovanje u projektu ReLOaD2
01.04.2022
6:24

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 ReLOaD2 u partnerstvu s Gradom Mostarom raspisuje poziv organizacijama civilnog društva za sudjelovanje na prvom mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) u Gradu Mostaru.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2– ReLOaD2 u saradnji sa Gradom Mostarom objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na prvom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno diskutiramo eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Prvi sastanak sa mentorom će biti organiziran u utorak, 5. aprila/travnja 2022. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom),Grada Mostar.

Također, u tijeku mjeseca aprila/travnju bit će organizirana dodatna 2 mentorska sastanka, kako bi predstavnicima OCD-a bila pružena podrška prilikom pripreme projektnih ideja, i to:
1. Drugi sastanak sa mentorom u petak, 8. aprila/travnja 2022. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom), Grada Mostar.
2. Treći sastanak sa mentorom u utorak, 12. aprila/travnja 2022. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom), Grada Mostar.

Potvrdu o prisustvu na mentorskim sastancima potrebno je poslati na email adresu: [email protected].

U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici Grada Mostara. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram