GRADSKI ODJELI
Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na mentorskom sastanku povodom rezultata Javnog poziva u sklopu projekta ReLOaD2
26.06.2023
7:18

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 u saradnji sa Gradom Mostar objavljuje poziv za učešće na mentorskom sastanku za organizacije civilnog društva (OCD) koje su aplicirale po završenom Javnom pozivu.

Sastanak je prilika za OCD da dobiju povratne mentorske informacije u vezi kandidovanih projekata po završenom Javnom pozivu i eventualne preporuke o poboljšanjima projektnih prijedloga za naredne javne pozive. Od učesnika/ca sastanka se očekuje da na ovaj mentorski sastanak dođu sa setom obaveznih dokumenata koje su predali po Javnom pozivu.

Povratni mentorski sastanak će biti organizovan u utorak, 27.6.2023. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama Gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom) Grad Mostar.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram