GRADSKI ODJELI
Poziv za sudjelovanje na radionicama hortikulture u osjetilnom parku Kantarevac u Mostaru
19.10.2023
7:54

U skladu sa aktivnostima Projekta „Inclusive Play“ koji se implementira u okviru Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020. planirano je održavanje pet radionica koje koriste hortikulturu kao radnu terapiju i alat za inkluziju. Radionice će se održavati na prostoru osjetilnog parka Kantarevac u Mostaru.

Prva radionica će se održati u petak, 20.10.2023. godine u vremenu od 10:00 do 11:30 sati na teme „Punjenje gredica i postavljanje drenaže“ i „Pozicioniranje i sadnja biljaka“.

Radionice će se održavati jednom tjedno, a datum i vrijeme održavanja ćemo blagovremeno objaviti. Cilj radionica je bolje povezivanje sa prirodom uz uljepšavanje parka.

Pozivamo svu zainteresirane roditelje, staratelje i djecu da posjete osjetilni park „Kantarevac“ i uživaju u finom vremenu i interesantnim temama.

Projektni tim Projekta „Inclusive Play“

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram