GRADSKI ODJELI
Poziv za sudjelovanje u drugom mentorskom sastanku u projektu ReLOaD2
06.04.2022
8:45

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 u saradnji sa Gradom Mostarom objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na drugom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Drugi sastanak sa mentorom će biti organizovan u petak, 8. aprila/travnja 2022. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom), Grad Mostar.

Također, tokom mjeseca aprila/travnja će biti organizovan treći mentorski sastanak, kako bi predstavnicima OCD-a bila pružena podrška prilikom pripreme projektnih ideja, i to:
1. Treći sastanak sa mentorom u utorak, 12. aprila/travnja 2022. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama gradske uprave, Ulica Kralja Tvrtka bb, (Đački dom), Grad Mostar.

Potvrdu o prisustvu na mentorskim sastancima potrebno je poslati na [email protected].

U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici Grada Mostara. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram