GRADSKI ODJELI
Predstavnici Grada Mostara razgovarali s voditeljem UNESCO-ovog magazina World Heritage Review
09.03.2023
12:18

Izaslanstvo Grada Mostara boravi na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu koji okuplja donositelje odluke, stručnjake i kupce iz svih područja turističkog lanca.

Sajam je prilika za prezentaciju turističkih potencijala Grada Mostara i uspostavljanje kontakata s vodećim stručnjacima iz industrije.

Jedan u nizu sastanaka održan je s voditeljem UNESCO-ovog magazina World Heritage Review Peterom Warenom. Tema razgovora bila je promocija suradnje UNESCO-a i Grada Mostara na projektu Menadžment upravljanja turizmom na temelju kojega se finalizira projekt Mostar Pass, kao Heritage kartice.

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

U izaslanstvu Grada Mostara su savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak, stručna suradnica za turizam u Službi za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Avmedovski i stručni savjetnik za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram