GRADSKI ODJELI
Predstavnici turske općine Edremit posjetili Grad Mostar
26.01.2023
13:04

Predstavnici općine Edremit (Republika Turska) posjetili su danas Grad Mostar kako bi se upoznali sa načinom suradnje Grada Mostara i Agencije za lokalnu demokratiju (LDA) Mostar.

U delegaciji općine Edremit bili su direktor za ljudske resurse i zamjenik gradonačelnika općine Edremit Tamer Acar i predstavnica Info pointa Eurodeska Direktorata za ljudske resurse i obrazovanje Elisa Falcini, a u Gradskoj vijećnici primili su ih glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i stručna savjetnica za međunarodne odnose Sanela Demirović.

Nakon što je sa krovnim udruženjem ALDA potpisan Memorandum o razumijevanju općina Edremit je u fazi osnivanja LDA. U tom procesu im je otvorena mogućnost prilika za posjetom jednom od postojećih LDA-ova, a upravo ALDA im je preporučila mostarski LDA kao najbolji primjer rada i suradnje sa lokalnom samoupravom.

Gosti su tijekom sastanka dobili sve informacije o suradnji Grada Mostara i LDA Mostar.

Tamer Acar je istaknuo da se nada da će LDA Edremit i LDA Mostar u budućnosti raditi na zajedničkim projektima. On je također naveo i otvorenu mogućnost suradnje općine Edremit i Grada Mostara na područjima od zajedničke važnosti.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram