GRADSKI ODJELI
Prvi korak za donošenje Strategije za mlade Grada Mostara
09.02.2024
13:03

Grad Mostar poziva sve mlade Mostara se izravno uključe u proces izrade Strategije za mlade Grada Mostara popunjavanjem ankete o ispitivanju potreba, problema i stavova mladih u Gradu Mostaru, što je ujedno i Prvi korak u procesu izrade Strategije za mlade Grada Mostara. Proces Strategije za mlade Grada Mostara Odlukom o izradi i donošenju iniciralo je Gradsko vijeće Grada Mostara, a provodi ga Grad Mostar uz podršku projekta ReLOaD2 koji financira Europska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u Bosni i Hercegovini.

Izradom Strategije za mlade i provedbom istraživanja o potrebama, problemima i stavovima mladih, Grad Mostar se opredijelio za unapređenje programa za mlade koji odgovaraju na potrebe ove populacije.

Rezultati i analiza istraživanja bit će iznova izrade prvog strateškog dokumente za mlade Grada Mostara s pravcima djelovanja, ciljevima i mjerama za realizaciju istih, te Vas molimo da za decidnost pri odgovoru na ponuđena pitanja. Sudjelovanje u anketi je dobrovoljno i anonimno, a ista je dostupna na linku: https://docs.google.com/forms/d/1SxKi2eHVmNRILMQheAZ81CcQar-Im4ptnsX3y8luppA/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

Na pitanja odgovarajte tako što će te odabrati ponuđene odgovore ili ocijeniti odgovarajućom ocjenom. Kada odgovorite na pitanja, obvezno kliknite na polje podnesi/pošalji.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram