GRADSKI ODJELI
Sve spremno za 20. izdanje sajma 'Dani trešnje 2022' u Mostaru
20.06.2022
10:11

Sve je spremno za 20. izdanje sajma ''Dani trešnje 2022.'' u Mostaru. Naime, jubilarna 20. manifestacija ove godine će od 22.6. do 24.6.2022. ugostiti oko 300 izlagača iz BiH i regije.

Moto ovogodišnjeg Sajma gospodarstva, poljoprivrede i turizma "Dani trešnje 2022" je promocija suvenira i rukotvorina kao i zaštita starih zanata.

Činjenica je i da se nakon dvije godine pauze zbog dešavanja s koronavirusom, manifestacija vratila u Općinu Mostar Sjever , te slavi svoj 20-i rođendan.

Ove godine partner Sajma je Vlada Crne Gore, a sve posjetitelje očekuje bogat program.

''Dosadašnja iskustva na ''Danima trešnje'' su pokazala zavidne rezultate na poljima turizma, poljoprivrede, gospodarstva a posebno u uspostavljanju poslovnih kontakta i relacija s prostora bivše Jugoslavije, odnosno zemalja u okruženju. Posebno nas raduje činjenica da je ovogodišnji partner Sajma Vlada Crne Gore preko Ministarstva gospodarstva, vodoprivrede i šumarstva i Ministarstvo turizma'', istaknuo je direktor Sajma Salem Bubalo.

Bubalo naglašava i kako ovu manifestaciju u budućnosti vidi kao posebno mjesto i priliku za kontinuriano predstavljanje dostignuća u oblasti gospodarstva, poljoprivrede i turizma sa kreacijom stvaranja nove vrijednosti na navedenim poljima.

Osim priznanja koja će biti uručena pojedincima i kolektivima, planirana su i naučna predavanja, te potpisivanje dva sporazuma o prijateljstvu i saradnji.

Cijeli program možete pogledati u privitku, a dodatne informacije možete potražiti na službenoj stranici Sajma danitresnje.info ili na broj telefona +387/61-132-451.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram