GRADSKI ODJELI
U četvrtak dodjela certifikata polaznicima obuke Digital marketing specijalist
21.11.2023
7:31

U četvrtak 23.11.2023. u 12:00 sati u Gradskoj vijećnici bit će upriličena dodjela certifikata polaznicima obuke Digital marketing specijalist.
Certifikate će polaznicima uručiti gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, a tom prilikom bit će predstavljene aktivnosti i rezultati projekta „Podrška mladim u zapošljavanju u IT sektoru“ u sklopu kojeg je organiziran drugi ciklus obuka za zvanje Digital marketing specijalist.

Ovo je jedna od aktivnosti projekta „PODRŠKA MLADIM U ZAPOŠLJAVANJU U IT SEKTORU“.

REDAH u partnerstvu sa Gradom Mostarom, Sveučilištem u Mostaru, kompanijom IT odjel d.o.o. Mostar i Službom za zapošljavanje HNŽ-HNK, provodi projekt koji će trajati 21 mjesec ukupne vrijednosti 400.182 KM, od čega je iznos grant sredstava EU 312.932 KM. Projektom se namjerava smanjiti nesklad između trenutno evidentiranog velikog broja nezaposlenih mladih osoba i izražene potrebe tvrtki iz IT sektora za određenim profilom zanimanja. Lokalno partnerstvo će planiranim aktivnostima pokrenuti proces koji će stvoriti metode i alate za dugoročnu održivost kroz Lokalni akcioni plan za zapošljavanje Grada Mostara.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Mostar je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Europska unija financira s 4 milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

Ovaj projekt ima za cilj doprinijeti poboljšanju prilika za zapošljavanje u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju. Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram