GRADSKI ODJELI
U četvrtak počinju radovi na II fazi sanacije Ulice kralja Petra Krešimira IV
23.01.2024
13:08

Planirani početak na izvođenju radova na II fazi projekta: Sanacija Ulice kralja Petra Krešimira IV. u dužini cc 136 metara predviđen je u četvrtak 25. 1. 2024.

U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje.

Kako je izvijestio izvođač radova HP Investing d.o.o. Mostar zbog izvođenja tih radova u potpunosti će biti obustavljen promet u ulici KPK IV.

Tijekom radova izvođač će osigurati alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoć  iz Mostara i drugih općina i gradova koji dolaze u SKB Mostar, kao i sva druga vozila, oblizanim putovima mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

Tako će promet vozila prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg biti preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka - Blajburških žrtava - Treće cimske bojne - Ulica dr. Petra Rizza.

Prvog i drugog dana početka radova, četvrtak i petak, pripadnici PU Mostar od 07:30 sati do 9,30 sati, kao i od 14:30 do 16:30, regulirat će promet na lokaciji kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski, u cilju preusmjeravanja prometa prema SKB Mostar alternativnom rutom.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram