GRADSKI ODJELI
U povodu Ramazanskog bajrama predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić uručio novčane bonove socijalno ugroženim obiteljima
05.04.2024
10:43

Povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama, predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić danas je u Centru za socijalni rad u ime Grada Mostara uručio novčane bonove u vrijednosti 200 KM za 30 socijalno ugroženih obitelji sa područja Grada Mostara.

Predsjednik Gradskog vijeća zaželio je tom prigodom obiteljima dobro zdravlje i mir, te da Bajram obilježe radosno sa svojim najmilijim. Istaknuo je kako Grad Mostar već 20 godina nastavlja sa lijepim načinom da se povodom vjerskih blagdana ukaže podrška za obitelji u stanju socijalne ugroženosti i da svoj doprinos i uljepša blagdane za sve ljude.

Naveo je također kako Grad Mostar ulaže napore da ojača kapacitete Centra ta socijalni rad, kojemu se ovom prigodom zahvalio na dosadašnjem radu i doprinosu u pomoći socijalnom ugroženom stanovništvu, kao i na potpori onima koji se nalaze u teškim životnim situacijama. Poručio je kako je zadatak svih nas da odgovornim radom i sustavnim rješenjima stvaramo okruženje i društvo socijalnog blagostanja, te na taj način pomažemo socijalnom ugroženom stanovništvu.

Direktorica Centra za socijalni rad Zdravka Marić, pridružila se željama i čestitci za Ramazanski bajram i zahvalila Gradu Mostaru na podršci projektima koje provodi Centar za socijalni rad Grada Mostara te na činjenici kako Grad Mostar već dva desetljeća u za velike islamske, katoličke i pravoslavne blagdane daruje potrebite.

U izaslanstvu Grada Mostara uz predsjednika Gradskog vijeća bili su prisutni načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić i Šef službe za socijalne i stambene poslove Elvedin Gadara.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram