GRADSKI ODJELI
U sklopu Europskog tjedna mobilnosti danas 'Druga Mostarska biciklijada'
22.09.2022
6:37

Info centar Europske unije u BiH zajedno s Gradom Mostarom i Sportskim savezom Grada Mostara te u suradnji s Biciklističkim klubom Mostar i Udrugom HerzegovinaBike u četvrtak, 22. rujna 2022. organiziraju "Drugu Mostarsku biciklijadu" u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16-22.09.

Start biciklijade je u 18:00 sati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog (Lenjinovo šetalište), a u 17:45 je svečano otvaranje na kojemu će obratiti gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Prije same biciklijade, odnosno u 17 sati organizira se Dječji poligon za djecu prvih razreda osnovne škole. Motoričke vježbe za djecu na biciklima s ciljem svladavanja prepreka u prostoru. U 19 sati na programu je Dječja utrka za one najmlađe, djecu vrtićke dobi.

U sklopu biciklijade bit će privremeno zatvorene ulice Grada Mostara kroz koje biciklijada prolazi.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram