GRADSKI ODJELI
U Općinskom sudu Mostar potrebna tri djelatnika za obavljanje poslova na Projektu registracije nekretnina
18.04.2023
13:11

Bosna i Hercegovina/Federacija Bosna i Hercegovina je na osnovu Sporazuma o zajmu Dodatno financiranje za Projekat registracije nekretnina, između Bosne i Hercegovine i Međunarodne Banke za obnovu i razvoj – IBRD dobila sredstva i namjerava da iskoristi dio ovog kredita za plaćanja po ugovoru za obavljanje poslova na Projektu registracije nekretnina-Dodatno financiranje za radno mjesto: - Privremeni zemljišnoknjižni asistenti na poslovima ažuriranja i zamjene i/ili uspostave zemljišnih knjiga.

Za obavljanje ovih poslova traže se izvršitelji u devet lokalnih zajednica, a u Općinskom sudu Mostar potrebna su tri izvršitelja.

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Jedinica za provedbu projekta 'Dodatno financiranje za Projekt registracije nekretnina' ovim putem pozivaju kandidate da izraze svoj interes za pružanje usluga za navedena radna mjesta.

Opis radnog zadatka:

Rad na poslovima ažuriranja odnosno zamjene i/ili uspostave zemljišne knjige po podacima novog premjera u zemljišnoknjižnim uredima i izdvojenim organizacijskim jedinicama navedenih općinskih sudova.

Za Općinski sud u Mostaru, prijave na adresu: OPĆINSKI SUD U MOSTARU, Maršala Tita br. 94 88 000 Mostar.

Više o oglasu možete vidjeti u priloženom dokumentu.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram