GRADSKI ODJELI
Grad Mostar anketira građane o zadovoljstvu javnim uslugama
23.02.2022
12:39

Godišnje anketiranje korisnika s ciljem provjere zadovoljstva pojedinim javnim uslugama na području Grada Mostara provest će se u razdoblju od 28. veljače do 7. ožujka.

Anketiranje će se vršiti svakim radnim danom od 9 do 13 sati na odabranim lokacijama u kojima postoje šalteri Gradske uprave, priopćeno je iz Grada Mostara.

Napominju kako osobe koje će provoditi anketu imati akreditaciju anketara Grada Mostara, kao i da je anketa potpuno anonimna.

"Pozivamo građane, korisnike javnih usluga da svojim odgovorima na anketna pitanja pomognu u procjeni zadovoljstva javnim uslugama", poručili su iz Grada.

Nakon obrade anketnih upitnika, rezultati anketiranja bit će objavljeni na web stranici Grada Mostara.

Anketiranje se provodi u okviru druge faze MEG projekta općinskog okolišnog upravljanja.

Vrijednost projekta je 13.9 milijuna američkih dolara (oko 22 milijuna maraka). U financiranju sudjeluju 31 partnerska općina iz BiH i donatori ispred vlada Švicarske, Švedske i Republike Češke. Implementator projekta je Razvojni program Ujedinjenih naroda, stoji u priopćenju.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram