GRADSKI ODJELI
Grad Mostar dio MEG II projekta
25.03.2022
7:21

Grad Mostar se uspješno kandidirao za sudjelovanje u MEG II projektu i nalazi se među 21 lokalnom zajednicom u BiH koja će sudjelovati u projektnim aktivnostima.

Tim povodom, u Gradskoj vijećnici održana je promocija rezultata prve evaluacije kvaliteta rada i usluga Gradske uprave, koju je proveo nezavisni evaluacijski tim projekta.

Povodom sudjelovanja Grada Mostara u MEG II projektu, rukovodstvo Grada Mostara izrazilo je zadovoljstvo i podršku svim projektnim aktivnostima u cilju unaprjeđenja kvalitete rada Gradske uprave i Gradskog vijeća.

MEG II projekt usmjeren je na unapređenje rada i kvaliteta usluga lokalne samouprave, kao i kvaliteta komunalnih usluga, a sastoji se od tri komponente, i to: usklađivanje javnih politika i regulativnih okvira na višim institucionalnim nivoima, rad sa lokalnim upravama i rad u oblasti vodoopskrbe.

Ukupna vrijednost MEG projekta je 22 milijuna KM. Prva faza projekta je već završena, dok je druga započeta 2021. godine i traje do 2023. godine. Cjelokupni projekt provodit će se do 2025. godine

Projekt provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda(UNDP), a financira se iz sredstava vlada Švicarske, Švedske i Češke.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram