GRADSKI ODJELI
MEG projekt općinskog okolišnog upravljanja -godišnje anketiranje-
23.02.2022
10:48

Obavještavamo građane da će se u periodu od 28.2. do 7.3.2022. godine provesti godišnje anketiranje korisnika s ciljem provjere zadovoljstva pojedinim javnim uslugama na području Grada Mostara. Anketiranje će se vršiti svakim radnim danom od 9,00 do 13,00 sati na odabranim lokacijama u kojima postoje šalteri gradske uprave. Osobe koje će provoditi anketu imaju akreditaciju anketara Grada Mostara.

Anketa je anonimna. Pozivamo građane - korisnike javnih usluga - da svojim odgovorima na anketna pitanja pomognu u procjeni zadovoljstva javnim uslugama. Nakon obrade anketnih upitnika, rezultati anketiranja bit će objavljeni na web stranici Grada Mostara.

Anketiranje se provodi u okviru druge faze MEG projekta općinskog okolišnog upravljanja. Vrijednost projekta je 13.9 miliona USD (cca 22 miliona KM). U financiranju sudjeluju 31 partnerska općina (JLS) iz BiH i donatori (vlade Švicarske, Švedska i Republike Češke). Implementator projekta je Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram